Route naar Groenewegen & Van der Burg


Met de auto

Vanuit de richting utrecht (A 12) of Amsterdam (A 13) de snelweg richting Dordrecht volgen (A13), en voor de Van Brienenoordbrug de afslag Rotterdam centrum / Capelle a/d IJssel nemen. Onderaan deze afslag gaat u rechtsaf richting Rotterdam-centrum en rijdt rechtdoor totaan het vierde stoplicht (afslag havenziekenhuis). Hier gaat u rechtsaf. Bij het eerstvolgende stoplicht op het Oostplein gaat u rechtdoor, en vervolgens meteen linksaf, de Goudsesingel op. Vervolgens neemt u de eerste afslag rechts (bij de stoplichten). U bevindt zich op de Vondelweg. Het kantoor van Groenewegen & Van der Burg bevindt zich op nummer 93d (na de stoplichten aan de linkerzijde). U kunt om het kantoor te bereiken het beste na de stoplichten op de Vondelweg zelf, de eerstvolgende 'afslag' naar links nemen teneinde een stukje de weg terug te rijden. Er is parkeermogelijkheid voor de deur.

Vanuit de richting Breda/Dordrecht (A16) gaat de de Van Brienenoordbrug over en neemt direct de afslag Rotterdam-centrum/Capelle a/d IJssel. Bij het stoplicht gaat u linksaf richting Rotterdam-centrum (de Brienenoordbrug onderdoor). U rijdt rechtdoor totaan het vierde stoplicht (afslag havenziekenhuis). Hier gaat u rechtsaf. Bij het eerstvolgende stoplicht op het Oostplein gaat u rechtdoor, en vervolgens meteen linksaf, de Goudsesingel op. Vervolgens neemt u de eerste afslag rechts (bij de stoplichten). U bevindt zich op de Vondelweg. Het kantoor van Groenewegen & Van der Burg bevindt zich op nummer 93d (na de stoplichten aan de linkerzijde). U kunt om het kantoor te bereiken het beste na de stoplichten op de Vondelweg zelf, de eerstvolgende 'afslag' naar links nemen teneinde een stukje de weg terug te rijden. Er is parkeermogelijkheid voor de deur.


Met het openbaar vervoer

Treinreizigers vanaf Rotterdam C.S. kunnen:

- tramlijn 7 nemen die stopt op de Goudsesingel, halte Meent. Vanaf de tramhalte loopt u vervolgens een stukje verder de Goudsesingel op (richting Oostplein). De tweede zijstraat links is de Vondelweg. Aan de linkerzijde, op nummer 93d, vindt u het kantoor van Groenewegen & Van der Burg;

- de metro nemen richting Capelse Brug, en uitstappen bij halte Oostplein. Daarvandaan tramlijn 7 nemen die stopt op de Goudsesingel, halte Meent. Vanaf de tramhalte loopt u vervolgens een stukje terug de Goudsesingel op (richting Oostplein). De tweede zijstraat links is de Vondelweg. Aan de linkerzijde, op nummer 93d vindt u het kantoor van Groenewegen & Van der Burg.